Lampu jalan LED lampu Double

Dua lampu jalan lampu LED jalan lampu LED, Reka bentuk lampu Double, digunakan secara meluas dalam lampu petak, Plaza, mahligai, Taman-Taman, tebing Sungai, jalan-jalan pejalan kaki dan Majlis-Majlis lain di mana pencahayaan yang

Maklumat produk

Yangzhou Bright Suria Solutions Co., Ltd adalah salah satu terkemuka China dua lampu lampu jalan yang diketuai pengilang dan pembekal, dan sebagai sebuah syarikat yang profesional, kami ada kilang kami sendiri produktif, yang berupaya untuk menghasilkan terbaik dan terbaru lampu double membawa produk lampu jalan, dialu-alukan untuk membeli atau produk borong dari kami.

Lampu jalan LED lampu Double
Jalan lampu LED, Reka bentuk lampu Double, digunakan secara meluas dalam lampu petak, Plaza, mahligai, Taman-Taman, tebing Sungai, jalan-jalan pejalan kaki dan Majlis-Majlis lain di mana pencahayaan yang diperlukan. Kami memilih berkualiti tinggi cip LED sebagai sumbernya pencahayaan.

1. LED jalan cahaya teknikal parameter:
• Tiang ketinggian: 2. 5 m-15.0 m
• Sumber lampu berkenaan: 10W ke 250W LED
• Lampu jam: 8-10 jam/hari, 11-12 jam/hari,
• Bahan kutub:
• plastik bersalut pada Tiang keluli tergalvani panas celup,
• Reka bentuk, konfigurasi dan pembuatan boleh memenuhi keperluan pelanggan atau OEM

2. cahaya pengagihan:
• Teknologi optik maju antarabangsa, LED rectangle borang 4:1 rectangle suar, cahaya adalah kecekapan maksimum reflent di jalan raya;
Teknologi pengedaran cahaya lampu saintifik • manik Khas phosphor pembungkusan formula, maju teknologi tinggi kecerahan cip yang diimport, keberkesanan 120LM/W; 150LM/W;
• Tidak lapuk glare dan stroboscopic, menghapuskan streerlights biasa yang disebabkan oleh silau buruk kelesuan yang mempesonakan, visual dan melihat gangguan, meningkatkan keselamatan memandu.

Lampu jalan LED---Dua lampu - boleh memilih warna dua putih dan kuning.

Nama: Lampu jalan LED
Model: BRLSL-D1
Direka bentuk lampu: 20W-250W

Nama: Lampu jalan LED
Model: BRLSL-D1
Direka bentuk lampu: 20W-250W

Nama: Model: BRLSL lampu jalan LED-D3 direka lampu: 20W-250W

Beberapa gambar yang lebih banyak untuk memasang lampu jalan LED---lengan Double.

Kesan di hari

Kesan pada waktu malam

BRLSL-D6 pemasangan

Pemasangan BRLSL-D2

Tuan atau Pengurus pembelian,
Terima kasih sudi meluangkan masa untuk membaca laman web double lampu jalan LED lampu kami berhati-hati, jika anda mempunyai design anda sendiri atau kehendak terperinci, Pls menghantar mel kepada sales@brsolar.net dan beritahu anda kuantiti yang dikehendaki.
Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang kami lampu LED, pls Baca item produk: lampu untuk lampu jalan.
Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang kami Tiang keluli, pls Baca item produk: Tiang keluli.
Terima kasih sekali lagi kerana masa anda dan berharap perniagaan bersama-sama untuk pasaran-pasaran yang besar daripada dua lampu lampu jalan LED.

Siasatan