Jawatan tinggi lampu & tinggi Mast lampu

Jawatan tinggi lampu & lampu tinggi Mast: Lampu jawatan yang tinggi, juga dipanggil tiang-tiang lampu tinggi, tinggi tiang lampu, lampu jalan tiang tinggi, tinggi tiang lampu, tinggi Mast lampu, tinggi Mast lampu, sistem pencahayaan Mast tinggi

Maklumat produk

Yangzhou Bright Suria Solutions Co., Ltd adalah salah satu terkemuka lampu jawatan tinggi China & tinggi mast lampu pengilang dan pembekal, dan sebagai sebuah syarikat yang profesional, kami ada kilang kami sendiri produktif, yang berupaya untuk menghasilkan terbaik dan tinggi terbaru selepas lampu & tinggi mast lampu produk, dialu-alukan untuk membeli atau borong produk dari kami.

Lampu jawatan tinggi & lampu tinggi Mast:
Lampu jawatan yang tinggi, juga dipanggil tiang-tiang lampu tinggi, tinggi tiang lampu, lampu jalan tiang tinggi, tinggi tiang lampu, tinggi Mast lampu, tinggi Mast lampu, sistem pencahayaan Mast tinggi, lampu atas kepala; Kolam papan iklan secara meluas digunakan di Lapangan Terbang, pelabuhan, plaza, stadium, square, Stesen lebuhraya, cara jalan, dan lain-lain

Termasuk:
Lampu tinggi Mast Plaza; Lampu tinggi Mast Park; Lapangan Terbang tinggi Mast lampu; Dok tinggi Mast lampu; Lampu tinggi Mast lebuh raya; Lampu tinggi Mast Stadium; Menyimpan-yard tinggi Mast lampu; Jambatan tinggi Mast lampu; Loji perindustrian-tinggi Mast lampu; Lampu tinggi Mast tol-LRT.

Tiang tiang tinggi BRHPL-A1

BRHPL-A2 Mast tinggi tiang

Bahan ujian untuk lampu jawatan tinggi & lampu tinggi Mast:
1. Semua bahan kami dibeli dari kilang kilang yang terkenal untuk memastikan kualiti.
2.A kilang sijil yang dikeluarkan oleh kilang kilang dengan Tera dan tandatangan perlu disediakan sebelum nyahmuat sebelum bahan di kilang kami, kalau tidak kita punya sebab kami untuk menolak daripada bahan tersebut.
3. sebelum menghasilkan, kesemua bahan mesti lulus analisis kimia dan fizikal untuk memastikan bahawa mereka telah menemui kekuatan diminta dan komponen.

Percubaan termasuk:
1. bahan ujian; 2. bentuk ujian; 3. ujian selepas Galvanization; 4. tegangan ujian;
5. menyemak kelengkapan

Kami mengeluarkan daripada tiang tinggi Mast lampu dengan ketinggian dari 12M - 50M
Di sini mata lebih jelas:

Ketinggian

12 m ke 50M

Sesuai untuk

Lapangan Terbang, pelabuhan, plaza, stadium, square, Stesen lebuhraya, cara jalan, dan lain-lain

Bentuk

Bulat, berbilang Papirus, kolum borang polygonal atau conical

Bahan

Q345B/A572, minimum hasil kekuatan > = 345n/mm2
Q235B/A36, minimum hasil kekuatan > = 235n/mm2

Torrance dimensi

+- 2%

Punca Lampu

Natrium tekanan tinggi W-5000 W 400 banjir cahaya, cahaya sambungan: sehingga 30 000 m²/100W-250W LED

Plat cahaya

Pelbagai Rajah pemilihan, bahan dengan bingkai keluli galvanization panas berenang

Mengangkat sistem

Ahli angkat besi yang tetap dalam batin daripada tiang itu dengan mengangkat kelajuan 3 ~ 5 meter setiap minit Equippede; semut ferromagnetism brek dan memecahkan – bukti peranti, manual operasi yang digunakan di bawah kuasa potong

Peranti kawalan perkakas elektrik

Kotak perkakas elektrik perlu memegang tiang, mengangkat operasi boleh menjadi 5 meter dari tiang itu melalui wayar. Kawalan masa dan kawalan cahaya boleh dilengkapi menyedari beban penuh lampu mod dan mod lampu bahagian

Rawatan permukaan

Hot-dip galvanized berikut ASTM A 123 warna poliester kuasa atau mana-mana piawaian lain oleh pelanggan yang diperlukan.

Bersama tiang

Masukkan mod, mod flange batin, bersemuka bersama mod.

Reka bentuk tiang

Terhadap gempa bumi gred 8

Kelajuan angin

160 km/jam

Kimpalan

Kita telah melepasi ujian kecacatan. Dalaman dan luaran double kimpalan membuat kimpalan dalam bentuk

Ketebalan

6 mm ke 30 mm

Proses pengeluaran

Test→Cutting→Molding bahan mentah atau dibengkokkan (membujur) →Dimension →Welding verify→Flangewelding→Hole →Calibration →Deburr →Galvanization atau tepung salutan, Painting→Recalibration→Thread→Packaging bor

Pakej-pakej

Tiang kami seperti biasa meliputi oleh Mat atau meminati jerami di bahagian atas dan bawah, masih juga boleh susulan oleh pelanggan yang diperlukan

Mengangkat sistem bagi tinggi Mast lampu
Selak laras dengan batin pemasangan pendakap persalinan dipasang ke bawah sebuah dewan atas mast pulley. Selain itu, semua kabel keluli akan terdedah dan dilindungi dengan lebih berkesan.
Mampu latched pada lengan stereng mekanisme ini dapat melepaskan ketegangan pada kabel keluli apabila dalam kedudukan operasi. Proses mampu dan mematikan adalah stabil dan tanpa getaran. Halangan yang direka pada pendakap luminary pemasangan untuk mengelakkan kerosakan terus antara perhimpunan atas mast dan akan meningkatkan luminary pemasangan.
Meratakan peranti untuk luminary sokongan pendakap adalah mudah untuk beroperasi dan mudah untuk melaraskan tahap.
Penunjuk bendera merah direka khas mempunyai kesan visual yang jelas dan mencerminkan keadaan sebenar mampu beroperasi.

Permohonan lampu tinggi jawatan:

Lampu tinggi Mast Plaza
Lapangan Terbang tinggi Mast lampu
Lampu tinggi Mast lebuh raya
Menyimpan-yard tinggi Mast lampu
Loji perindustrian-tinggi Mast lampu

Lampu tinggi Mast Park
Dok tinggi Mast lampu
Lampu tinggi Mast Stadium
Jambatan tinggi Mast lampu
Lampu tinggi Mast tol-LRT

Menghasilkan kapasiti: dalam tempoh 30 hari untuk 30 tiang lampu tinggi mast resit pembayaran
Pembungkusan:
Wrappings mentol untuk tinggi mast lampu tiang, karton individu untuk lampu dan mengawal peralatan, dan sebagainya. A 40' HP beban M 7-20/6-25M/M 5-30/4-35M tinggi tiang lampu.

Kenapa lampu terang Mast tinggi Suria
Perkhidmatan setempat
Anda boleh mencari penyelesaian untuk lampu kolam hampir semua daripada kita, seperti lampu jalan, lampu persegi, lampu landskap, lampu trafik dan lampu komersil dan sebagainya.
Sistem pengeluaran bersepadu menegak
Anda akan menikmati produk berkualiti tinggi dengan harga kos efektif dari kami kerana kami mengeluarkan sebahagian komponen utama dari LED sumber, perlawanan yang ringan, solar panel, tiang dan juga lukisan serbuk untuk mengawal kos dan kualiti.
+ 10 tahun pengalaman pembuatan
Sejak tahun 1997, kami telah memulakan pembuatan lampu jalan. + 10 tahun pengalaman telah insurans yang memujuk untuk kami menawarkan produk-produk yang boleh dipercayai.
Kilang yang profesional dengan kemudahan lengkap
Kami mempunyai satu kilang yang profesional untuk menghasilkan Tiang keluli dan jawatan tinggi. Kami juga mempunyai pengeluaran yang lengkap dengan peralatan ujian, seperti Tiang keluli menggulung Mesin, Mesin sembur, Mesin tekanan, mengintegrasikan bidang, Mesin simulasi pencahayaan dan cuaca-keupayaan ujian Mesin, dan sebagainya. .
Pasukan kejuruteraan yang berpengalaman
10 pasukan kejuruteraan kami berpengalaman boleh membimbing pembeli luar tapak kerja.
Perkhidmatan pasukan jualan peringkat tinggi
Jualan kami semua di bawah latihan yang baik dan boleh memberikan anda perkhidmatan yang terbaik untuk menjimatkan masa anda dan membuat anda bekerja lebih kecekapan.

Perkhidmatan kami:
1. membalas pertanyaan anda dalam 24 jam waktu bekerja.
2. berpengalaman kakitangan menjawab semua soalan anda dalam Bahasa Inggeris yang fasih.
3. tersuai Reka bentuk boleh didapati. OEM & ODM adalah dialu-alukan.
4. eksklusif dan unik penyelesaian boleh disediakan kepada pelanggan kami oleh Jurutera-jurutera yang terlatih dan profesional dan kakitangan kami.
5. perlindungan daripada jualan dan diskaun istimewa disediakan untuk pengedar kami.
6. profesional kilang: kami adalah pengilang yang pakar dalam menghasilkan pelbagai jenis Tiang keluli selama lebih 10 tahun, harga yang berpatutan dengan kualiti yang baik.
7. contoh: Kita boleh menghantar sampel untuk ujian dalam satu minggu jika kuantiti pesanan yang cukup besar. Tetapi caj penghantaran biasanya dibayar oleh pihak anda, caj akan kembali apabila kita mempunyai pesanan rasmi.
8. sebagai penjual yang jujur, kami sentiasa menggunakan bahan mentah yang unggul, maju Mesin, juruteknik yang mahir bagi memastikan produk kami perlu siap dalam berkualiti tinggi dan ciri-ciri stabil. Dialu-alukan untuk menghubungi kami atau kunjungi syarikat kami.

Kami Tiang keluli, keluli kuasa tiang, tiang keluli kuasa tiang elektrik, tiang elektrik kuasa, kuasa tiang, kuasa pengagihan peralatan tiang, pembekalan kuasa elektrik & pengedaran keluli tiang, tiang keluli panas-berenang-galvanized, tiang lampu, Jalan tiang, tiang lampu jalan, tiang lampu jalan, tiang lampu jalan Suria keluli, tinggi mast lampu tiang, tiang lampu jalan, tiang lampu jalan, keluli pos, Jalan tiang, tiang lampu , lampu tinggi Tiang keluli tiang & tower, sepanjang & lampu square jalan keluli tiang dengan dua tangan atau lengan yang tunggal. Tiang keluli tahan karat, tiang bendera Tiang keluli tahan karat, aluminium tiang lampu jalan, tiang keluli lampu trafik, tiang Menara Telekom, baseplate, dibuat oleh dilancarkan panas besi gegelung, proses memotong plat, lenturan, membentuk, kimpalan automatik, menggerudi lubang, cek kualiti sebelum Tergalvani, panas dip galvanized atau serbuk, cek kualiti akhir mengikut pelanggan diperlukan.

Tuan atau Pengurus pembelian,
Terima kasih sudi meluangkan masa untuk membaca laman web tinggi jawatan lampu kami berhati-hati, jika anda mempunyai design anda sendiri atau kehendak terperinci, Pls menghantar mel kepada sales@brsolar.net dan beritahu anda kuantiti yang dikehendaki.
Terima kasih sekali lagi kerana masa anda dan berharap perniagaan bersama-sama untuk pasaran tinggi pos lampu yang besar.

Siasatan