Litium bateri Solar lampu jalan

Litium bateri lampu jalan Suria. Litium bateri Solar lampu rosak, juga dipanggil Li-ion Suria lampu jalan, lampu jalan Suria litium, Li-ion bateri Solar lampu jalan. Kelebihan Lith

Maklumat produk

Yangzhou Bright Suria Solutions Co., Ltd adalah salah satu terkemuka China litium bateri lampu jalan Suria pengilang dan pembekal, dan sebagai sebuah syarikat yang profesional, kami ada kilang kami sendiri produktif, yang berupaya untuk menghasilkan terbaik dan terbaru litium bateri solar jalan lampu produk, dialu-alukan untuk membeli atau borong produk dari kami.

Litium bateri lampu jalan Suria.
Litium bateri Solar lampu rosak, juga dipanggil Li-ion Suria lampu jalan, lampu jalan Suria litium, Li-ion bateri Solar lampu jalan.

Kelebihan litium bateri lampu jalan Suria:
A.) Reka bentuk yang baik. Ia adalah cahaya Suria jalan menggabungkan PV panel dengan bateri litium. Elektrik yang dihasilkan daripada tenaga solar Panel PV solar kecekapan tinggi dan disimpan di dalam bateri lithium yang melekat pada bahagian belakang Panel. Ini kemudiannya boleh digunakan untuk kuasa tinggi kecerahan LED lampu selama kira-kira 12 jam pada waktu malam * cuaca overcast 3-4 hari.
B.) Mengurangkan kesan terhadap alam sekitar melalui penggunaan bateri litium
Berbeza dengan model biasa yang memerlukan bateri plumbum besar yang dipasang secara berasingan, lampu jalan Suria litium adalah kecil dan halus, dan reka bentuk-plumbum mengurangkan kesannya terhadap alam sekitar.
C.) Solar panel, bateri litium dan lampu LED adalah rendah-penyelenggaraan dan mempunyai kehidupan yang lama operasi
Berbeza dengan model biasa yang digunakan lead-asid bateri, model baru yang lebih ramah lingkungan. Kadar mengecas dan menyahcas bateri litium ialah juga 1.5 kali bateri asid plumbum, membolehkan anda untuk menggunakan tenaga dengan lebih cekap.
Jangka hayat operasi sumber kuasa bateri litium ialah lebih 10 tahun * 4, mengurangkan penyelenggaraan kos, Pertukaran bateri tersebut merupakan, mungkin. Jangka hayat operasi solar panel adalah lebih 20 tahun, dan LED lampu 80000 jam, jika beroperasi selama 12 jam sehari pada penilaian 100%, lebih kurang 18 tahun.

Utama penggunaan litium bateri Solar lampu jalan.
Lampu jalan Suria litium bateri adalah sesuai untuk kegunaan di sekolah-sekolah, Taman-Taman, Jalan, Lebuhraya, ladang, landskap, Taman, sekeliling rumah dan kemudahan kolam awam

Sesetengah model litium bateri Solar lampu jalan.

Nama: Lithium lampu jalan Suria
Model: BRH-L1A
Kuasa: 30W direka-120W

Nama: Lithium lampu jalan Suria
Model: BRH-N5
Kuasa: 30W direka-120W

Nama: Lithium lampu jalan Suria
Model: BRH-N3
Kuasa: 30W direka-120W

Nama: Lithium lampu jalan Suria
Model: BRH-N6
Kuasa: 30W direka-120W

Nama: Lithium lampu jalan Suria
Model: BRT-A1
Kuasa: 30W direka-120W

Nama: Lithium lampu jalan Suria
Model: BRT-A3
Kuasa: 30W direka-120W

Tuan atau Pengurus pembelian,
Terima kasih sudi meluangkan masa untuk membaca bateri litium kami cahaya Suria jalan dengan berhati-hati, jika anda mempunyai design anda sendiri atau kehendak terperinci, anda boleh menghantar e-mel.
Juga jika anda tidak tahu Reka bentuk, anda boleh beritahu keadaan jalan raya, seperti panjang jalan, lebar jalan, lorong-lorong berapa? Ia digunakan untuk jalan besar bandar cahaya atau cahaya di jalan raya luar bandar kecil? Supaya kita boleh merancang untuk anda.
Juga anda perlu memberitahu kami mana bandar Adakah anda, supaya kita boleh menyemak syarat-syarat solar dan cuaca sebelum melakukan reka bentuk.
Pls hantar mel ke sales@brsolar.net
Terima kasih sekali lagi kerana masa anda dan berharap perniagaan bersama-sama untuk pasaran-pasaran yang besar daripada litium bateri solar lampu jalan.

Siasatan