Rumah > Budaya & berita > Kandungan

LED tinggi Bay kini mempunyai aplikasi sejagat

Aug 04, 2015

LED highbay hari pelbagai komoditi telah mula muncul di pasaran, ramai orang telah menyatakan bahawa apa-apa keadaan pasaran orang bimbang, highbay dan produk-produk berteknologi tinggi, bebas-Bay cahaya pengalaman teknikal ini sebahagiannya kesan perkembangan keuntungan. Inilah highbay pasti kecewa pasaran, perniagaan borong highbay adalah satu pelaburan yang berisiko. Berkata jika Kumpulan ini bekerja lampu miskin pelombong di laman web ini mungkin akan menyebabkan beberapa kemalangan berlaku, lampu perlombongan setiap langkah pengeluaran tidak akan diabaikan.

Bay tinggi LED kini mempunyai aplikasi sejagat di dunia, tetapi terdapat banyak pengeluar sink haba daripada lampu kuasa tinggi LED perlombongan telah menemui penyelesaian yang lebih baik kini bergantung kepada satu kekonduksian terma aluminium yang telah bertemu permintaan untuk haba pengaliran LED perlombongan lampu. Haba berkesan pengaliran luar sana tidak akan menjejaskan kehidupan lampu. Haba dissipation teknologi perlombongan lampu pembuat adalah yang paling kritikal. Tetapi sebagai teknologi terus perubahan dan inovasi, bekerja di dalam radiator highbay. Peranan sink haba diserap substrat haba cip yang diluluskan, dan kemudian merebak ke dalam alam sekitar dan memastikan cip LED suhu biasa.

Bay tinggi, pasaran tahun ini menunjukkan trend yang semakin meningkat, jika boleh meningkatkan ambang yang pasaran kerana harga yang tinggi, kita akan mempunyai apa-apa untuk mengatakan, tetapi kebimbangan adalah bahawa kini terdapat banyak produk palsu di pasaran juga mengambil ruang di pasaran dengan harga yang sangat tinggi, menjadikannya sukar untuk membezakan antara benar dan palsu. Pemborong Highbay, kebanyakan tidak memahami teknologi, mereka lakukan apa-apa untuk menjual produk, atau pilih skala yang kuat, mempunyai pasaran yang sangat besar dan reputasi yang baik daripada pengeluar orang ramai. LED highbay harga lebih tinggi untuk bahan mentah dalam sektor-sektor berkaitan dikawal selia, yang akan mempunyai clearer berlaku.