Rumah > Budaya & berita > Kandungan

Baru berkuasa Solar lampu hijau Pop

Aug 04, 2015

Seperti yang semua orang kesedaran penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar telah meningkat, banyak produk-produk di nilai-untuk-wang rendah penggunaan dan penjimatan tenaga hala-tuju pembangunan. Pihak kami, dan kemudahan awam yang banyak juga. Sekarang, adalah popular di luar negara baru berkuasa solar mesra lampu-lampu jalan, boleh dijana oleh tenaga solar, dan sumbangan besar kepada penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar.

Sumber baru ini mesra lampu LED cahaya dengan ketinggian 4.5 meter, selepas pengiraan tertentu, boleh bertemu hanya setakat maksimum lampu keperluan. Lampu-lampu jalan dengan peralatan solar fotovoltaik, dipasang di atas lampu secara condong, setiap lampu jalan PV peranti keluasan sehingga 1.3 meter. Apabila terlalu cerah Bilakah anda boleh mempunyai satu puncak kuasa sel solar sebagai 165-190Wp.

Setiap lampu telah terbina dalam dua modul bateri boleh menyimpan jam 230 ampere kuasa, boleh memenuhi keperluan pencahayaan pada waktu malam. Tetapi berada di sebelah selamat, lampu baru juga disambungkan ke grid kuasa, boleh menjamin sekiranya hari hujan berturut-turut tidak berjaya mendapatkan tenaga solar, ia masih digunakan. Di samping itu, sistem kawalan pintar yang terbina dalam, anda juga boleh mengira matahari terbit dan matahari terbenam masa bagi setiap tahun supaya anda boleh mengawal suis.