Rumah > Budaya & berita > Kandungan

Jalan Suria LED lampu akan menggantikan lampu jalan LED JA

Aug 04, 2015

Kini, mungkin mempunyai sangat sedikit orang yang meragui kelebihan lampu jalan LED berbanding dengan lampu HPS. Walau bagaimanapun, adalah dikesalkan bahawa kebanyakan lampu LED masih digunakan bekalan kuasa AC, litar AC dalam satu tangan teknologi cahaya sudah sangat matang, dan lampu jalan Suria ada banyak faktor yang tidak menentu, sebaliknya pertimbangan utama adalah pelaburan awal adalah terlalu besar untuk mengabaikan banyak keuntungan daripada tenaga solar.

Diketahui solar-salah satu kelebihan yang paling penting adalah bahawa ia adalah inexhaustible dan boleh diperbaharui Kinabau! Ia akan menyelesaikan masalah Pemanasan bumi! Ia akhirnya akan menggantikan semua tenaga!

Berselang-seli LED lampu solar lampu LED?

Tetapi benar-benar mahu menggantikan semua tenaga dengan tenaga solar adalah masih tugas jangka panjang dan sukar, walaupun solar tenaga di mana-mana, Walau bagaimanapun koleksi keperluan pendedahan beberapa kawasan. Padang Pasir adalah lokasi yang paling ideal, tetapi jarak jauh penghantaran dan pembahagian akan mengambil sejumlah besar dawai tembaga yang mahal, hanya nilai bersebelahan dengan bandar Padang Pasir untuk mencuba. Manakala dalam kawasan-kawasan yang padat dengan penduduk di bandar-bandar besar adalah sangat sukar untuk mencari apa-apa yang kosong terbuka lokasi. Dihadkan oleh keadaan ekonomi di kawasan luar bandar, dan adalah tidak mungkin sekarang secara besar-besaran. Mana-mana perkara-perkara baru memang terbaik untuk mula dari tinkering, dan menggunakan pendekatan "tempatan", lampu jalan adalah salah satu daripada projek perintis solar pertama terbaik. Selain itu, pengurangan pelepasan dan pemuliharaan tenaga mesti menyokong oleh kerajaan, walaupun sebagai Jerman sebagai subsidi kerajaan untuk menjual. Mujurlah jalan projek adalah projek Kerajaan, dijalankan oleh bidaan kerajaan. Kerajaan mesti memahami dengan jelas, lampu LED adalah pasti untuk menggantikan lampu natrium tekanan tinggi, pada masa yang sama, lampu jalan LED Suria sudah pasti lampu LED kuasa Gantikan JA.