Rumah > Budaya & berita > Kandungan

UAE 420pcs Lithium Battery Pada bulan Ogos 2017

Aug 30, 2017

Bateri Lithium untuk lampu jalan solar Model 18650 Spesifikasi.Ia adalah penjanaan trend baru bateri untuk aplikasi solar menggunakan tenaga boleh diperbaharui untuk kegunaan rumah, terutamanya untuk pemasangan fotovoltaik solar . Bateri Lithium mempunyai banyak kelebihan seperti hidup adalah jumlah yang lebih kecil, lebih lama , kapasiti yang lebih besar, prestasi yang lebih selamat, perlindungan alam sekitar dll.

Pelanggan ini adalah salah satu daripada pelanggan berterusan kami yang telah mengarahkan Suria LED Street Lights lebih dari 1000sets setakat ini, jumlah pesanan termasuk bateri dan solar panel, solar SEMUA-IN-ONE cahaya jalan, kit lampu rumah suria antara 2011 hingga 2017 dari kami, sekarang Kami bukan hanya rakan kongsi dengan hubungan yang baik tetapi juga keluarga.

Mereka akan mempunyai perintah cahaya lampu jalan solar yang besar pada tahun ini, kami sangat gembira dan kami berjanji untuk mengekalkan kualiti tinggi, harga yang baik dan perkhidmatan selepas jualan seperti sebelum ini, mereka berkata kami yakin untuk masa depan kami.

Kuantiti Pesanan: Bateri Lithium 420pcs 12V / 70AH.

Di sini Gambar Terperinci Bateri Lithium 420pcs UAE Untuk Rujukan Anda


新1-1_副本_副本.jpg

Kami, BR SOLAR, Rawat Pelanggan Sebagai Tuhan Kita, Beri Perhatian Kepada Kualiti.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kami, selamat datang:   www.cnstreetlight.com

 

Penyelia Oleh BR SOLAR, Terlibat Di Lebih 110 Negara.

Tel: + 86-15252528980 Mel: manager@cnstreetlight.com

Terima kasih kerana membaca dan berkongsi maklumat mengenai Bateri Lithium UAE 420pcs dan jika anda berminat, pls mel atau hubungi kami.