Rumah > Budaya & berita > Kandungan

Dunia Tempahan berjaya membangunkan lampu jalan LED kuasa tinggi

Aug 04, 2015

Menerajui perusahaan industri pencahayaan, China Shi Fute lagi mencapai satu kejayaan teknologi utama, berjaya membangunkan kuasa 480W Kuasa LED Street lampu di dunia, kuasa tinggi dan tinggi kecerahan cahaya melepaskan Diod (LED) memenuhi keperluan pencahayaan jalan lama ditembusi masalah antarabangsa ini.

Ianya melaporkan bahawa, berbanding lampu konvensional, membawa lampu dengan superior penjimatan tenaga perlindungan alam sekitar, dikenali sebagai "abad ke-21 baru sumber lampu", juga oleh rancangan "Sebelas lima" kami sebagai keutamaan projek-projek dalam sektor tenaga. Shi Fute pembangunan ke dalam dunia Shang kebanyakan Kuasa LED Street, penyerapan teknologi antarabangsa Petua berasaskan Shang bebas pembangunan dan ke dalam, kuasa lampu tunggal boleh dicapai 480W, kesan cahaya yang maksima boleh mencecah 84lm/W, produk baru adalah peranti digunakan pengurusan cahaya paten dan rekabentuk lampu pengedaran, lampu serantau bentuk peraturan, sebagai pakaian seragam darjah jalan membuat , dan berkesan menghalang silau cahaya, manakala mempunyai lebih tinggi mengambil ringan kecekapan, Reka-bentuk lampu jalan moden yang penuh bertemu keperluan. Tiga-rongga struktur teknologi dan produk permohonan paten, di lampu untuk lampu LED dan LED litar kawalan menggunakan rongga Mohor-induk sendiri, sumber lampu LED dan litar memandu tanpa meningkatkan jarak antara pemindahan haba dengan kes tidak terus, kestabilan litar berkenaan, dan seterusnya meningkatkan hayat Perkhidmatan lampu. Difahamkan bahawa sejarah pengeluaran Ford's LED-240W dan LED-480W Street, dan kesan pencahayaan lampu dan naungan ke atas 400W, berkuasa 800W lampu natrium tekanan tinggi.

Shi Fute kuasa tinggi jalan LED lampu cahaya Amerika Syarikat cahaya putih LED CREE Syarikat cip, yang membawa cahaya kecekapan tertinggi produk sumber lampu melebihi 84lm/W, dan mempunyai kos pengeluaran yang rendah, prestasi kestabilan, pasaran terbuka, cekap, penjimatan tenaga, panjang hidup, indeks persembahan baik warna, sumber cahaya sejuk, kelebihan mesra alam, direka untuk menggantikan sumber-sumber cahaya yang tradisional seperti HPS mempunyai kelebihan yang ketara.

Menurut pengenalan Pengarah jenama Shi Fute, menyebabkan hayat lampu jalan yang biasa 4 kali, lampu jalan LED dalam tempoh 12 tahun tanpa berubah-ubah. Di samping itu, kelebihan lampu LED terbesar terletak di wilayah. Jika jalan Sekolah Menengah Kebangsaan lebih-lebih lagi membawa lampu rosak, apabila anda boleh menjimatkan penggunaan elektrik hampir satu tahun 5 bilion-kilowatt. Penukaran adalah untuk menyelamatkan 2 juta tan arang standard, mengurangkan CO2 pelepasan oleh 1 juta tan, mengurangkan pelepasan SO2 oleh 43.000 tan, membawa lampu teknologi, ekonomi, faedah sosial dan alam sekitar akan meningkat dan menjadi semakin penting.