Papan iklan Luaran

Papan iklan luaran: Papan iklan luar yang ditenun ke dalam fabrik kehidupan seharian, dan papan iklan notis 4 dalam 5 orang dan 71% percaya Billboard adalah sangat berkesan sampai mereka dengan advert

Maklumat produk

Yangzhou Bright Suria Solutions Co., Ltd adalah salah satu pengeluar papan iklan luar China yang terkemuka dan pembekal, dan sebagai sebuah syarikat yang profesional, kami ada kilang kami sendiri produktif, yang berupaya untuk menghasilkan produk terbaik dan terbaru kolam billboard, selamat datang untuk membeli atau produk borong dari kami.

Papan iklan luaran:
Papan iklan luar yang ditenun ke dalam fabrik kehidupan seharian, dan papan iklan notis 4 dalam 5 orang dan 71% percaya Billboard adalah sangat berkesan sampai mereka dengan mesej iklan apabila mereka memandu.
Orang-orang pemacu untuk bekerja dan menghabiskan purata 10 jam dalam kereta mereka setiap minggu. Papan iklan boleh menyampaikan tahap yang sangat tinggi daripada liputan dan kekerapan untuk kempen; merentasi lebuh raya, lebuh raya, arterials utama ke pinggir dan CBD, dll
Begitu banyak syarikat besar mahu menghabiskan wang papan iklan untuk mempromosikan nama mereka, dan kita dapat melihat papan iklan ini di mana-mana.

Papan iklan kami termasuk:
Dua belah papan iklan; Tiga papan iklan tepi; Billboard Suria

Kelebihan BR SOLAR ditandakan Billboard luaran:
1. tujuh tahun pengalaman, kualiti dijamin. Keseluruhan keluli struktur jaminan 10 tahun Perkhidmatan kehidupan dan tahan kelajuan angin pada 150KM/J, menggunakan bahan Standard seperti GB, dan memerlukan cuaca tempatan bertemu
2. Format luaran adalah benar-benar direka dan barang cara Modular, dengan Bolt bola Grid struktur; Yang membolehkan fleksibiliti pengeluaran, pengangkutan mudah dan menyimpan dan memasang lebih mudah.
3. kita mempunyai keupayaan kukuh berurusan semua jenis Billboard keluli untuk memenuhi permintaan anda.
4. panduan pemasangan, kami ada pekerja pemasangan kita sendiri, jadi boleh berkhidmat untuk pelanggan-pelanggan kami lebih baik.

Jika anda mahu untuk membeli, sila hubungi kami.

Beberapa gambar papan iklan luaran apabila menghasilkan

Tuan atau Pengurus pembelian,
Terima kasih sudi meluangkan masa untuk membaca laman web Billboard Kolam kami berhati-hati, jika anda mempunyai design anda sendiri atau kehendak terperinci, Pls menghantar mel kepada sales@brsolar.net dan beritahu anda kuantiti yang dikehendaki.
Terima kasih sekali lagi kerana masa anda dan berharap perniagaan bersama-sama untuk pasaran luaran Billboard yang besar.

Siasatan