Solar Inverter

Inverter: Power inverter, atau inverter, merupakan peranti eletronik atau litar yang perubahan arus terus (DC) arus arus Ulang-Alik (AC). Ciri-ciri inverter: * Diketengahkan dengan kebolehpercayaan yang tinggi untuk

Maklumat produk

Yangzhou Bright Suria Solutions Co., Ltd adalah salah satu pengeluar solar inverter China yang terkemuka dan pembekal, dan sebagai sebuah syarikat yang profesional, kami ada kilang kami sendiri produktif, yang berupaya untuk menghasilkan produk-produk terbaik dan terbaru inverter solar, selamat datang untuk membeli atau produk borong dari kami.

Inverter:
Kuasa inverter, atau inverter,
merupakan peranti eletronik atau litar yang perubahan arus terus (DC) arus arus Ulang-Alik (AC).

Ciri-ciri inverter:
• Ciri-ciri kebolehpercayaan yang tinggi dengan kadar kegagalan yang rendah dengan menggunakan Double-CPU tunggal cip kawalan Intelek teknologi yang canggih.
• Keluaran tulen gelombang sinus.
Kecil, ringan dan artistik, mendapat faedah daripada mengguna pakai teknologi pastern SMD.
• Penyejukan kipas adalah Intelek dikawal, dan statusnya kerja dikawal oleh CPU, yang kebanyakannya meningkat hayatnya Perkhidmatan dan membantu untuk menjimatkan penggunaan kuasa, meningkatkan kecekapan kerja dan mengurangkan bunyi bising kerja.

Inverter permohonan:

• Penjanaan tenaga elektrik solar.

• Penjanaan kuasa angin.

• Peralatan komunikasi.

• Sistem kawalan industri Intelek.

• Sistem bekalan kuasa kecemasan bersaiz kecil.

Spesifikasi inverter:
100W; 150W; 300W; 500W; 600W; BERKUASA 800W; 1000W; 1500W; 2000W; 2500W; 3000W; 4000W; 5000W, 8000W, 10000W; Dan lain-lain

Sesetengah dirujuk gambar bagi Power Inverter

Inverter

Berkuasa 800W Inverter

3000W Inverter

Tuan atau Pengurus pembelian,
Terima kasih sudi meluangkan masa untuk membaca laman web Solar Inverter kami berhati-hati, ini adalah dari kilang rakan kongsi kami, matlamat kami adalah untuk mengurangkan masa pelanggan kami dengan lebih profesional, adil dan mudah dengan harga yang lebih baik. Kami benar-benar mengalu-alukan kerjasama anda, jika anda perlu membuat pesanan sampel/percubaan untuk menguji, pls hubungi kami dengan e-mel-sales@brsolar.net, kami akan melakukan yang terbaik untuk menyediakan anda dengan terbaik solar inverter untuk kerjasama jangka panjang.

Siasatan