Angin lampu Solar hibrid Street

Angin lampu Solar hibrid Street. Angin dan Suria lampu jalan, lampu jalan hibrid Solar yang dipanggil juga Ciri-ciri angin dan lampu jalan Suria: dua mengecas lampu jalan Suria mod telah disusun

Maklumat produk

Yangzhou Bright Suria Solutions Co., Ltd adalah salah satu pengeluar lampu jalan angin solar hibrid utama China dan pembekal, dan sebagai sebuah syarikat yang profesional, kami ada kilang kami sendiri produktif, yang berupaya untuk menghasilkan lampu jalan terbaik dan terbaru angin solar hibrid, angin solar hibrid lampu jalan, angin dan solar lampu jalan, lampu jalan solar hibrid, angin dan cahaya Suria jalan produk , dialu-alukan untuk membeli atau borong produk dari kami.

Angin lampu Solar hibrid Street.
Angin dan Suria lampu jalan, lampu jalan hibrid Solar yang dipanggil juga

Ciri-ciri angin dan lampu jalan Suria:
Dua mengecas lampu jalan Suria mod telah disusun ke dalam satu sistem gabungan, jika ada cahaya matahari tetapi tiada tenaga Angin, solar panel boleh caj bateri, sementara itu, jika terdapat tenaga angin tetapi tiada cahaya matahari, turbin angin boleh mengecas bateri. Jika kedua-duanya angin & Tenaga Suria yang cukup baik, kedua-duanya boleh mengecas bateri.

Sesetengah model angin Solar hibrid Solar lampu jalan:

Nama: Lampu Solar hibrid Street
Model: BRW-W1
Kuasa: 30W direka-120W

Nama: Lampu Solar hibrid Street
Model: BRW-W2
Kuasa: 30W direka-120W

Kesempatan daripada turbin angin lampu Solar hibrid Street

Kuasa A.Generating siang dan malam dengan solar panel menjana tenaga elektrik dari matahari dalam turbin hari dan angin solar dari angin dalam sehari dan juga pada waktu malam, integrasi Solar dan tenaga angin untuk membuat lampu jalan Suria berfungsi lebih stabil.

B. baki bermusim kuasa output perbezaan angin dan solarC. Pengarah sistem, grid bandar tiada kabel yang diperlukanD. panjang hayat bateriE. pemasangan mudah, operasi mudah, berkaitan di sebahagian jalanSistem kawalan pintar F. lampu, penyelenggaraan percuma

Aplikasi utama angin lampu Solar hibrid Street
A. lebuh raya; B. jalan utama bandar; C. sekolah kampus jalan; Maut kaki lima; E. laluan; F. Farm & ranches lampu
G. Villa lampu; H. lampu landskap - park, persegi dan lain-lain. I. terutamanya digunakan untuk kawasan-kawasan dengan tenaga angin

Lampu Solar hibrid Street turbin BR SOLAR Mark angin:
BR SOLAR mempunyai beberapa jenis angin sistem lampu solar hibrid turbin yang direka untuk pelbagai kapasiti muatan dan keadaan bumi, sistem hibrid memerlukan pengiraan yang tepat dan reka bentuk mengikut permohonan, keadaan jalan jalan, keadaan cuaca, bentuk muka bumi, dan sebagainya. Sebaliknya sistem ini akan mempunyai masalah seperti lampu yang tidak cekap, lengkap tiada kuasa dalam hujan musim atau isu keselamatan. Sila kemukakan kapasiti beban anda dan pelbagai permohonan melalui e-mel, kami akan memberikan sebut harga anda dengan penyelesaian tersuai jelas direka dengan sewajarnya.

Pemasangan BRW-W1

Pemasangan BRW-H1

Pemasangan BRW-D1

Pemasangan BRW-D2

Pemasangan BRW-D3

Pemasangan BRW-B1

Tuan atau Pengurus pembelian,
Terima kasih sudi meluangkan masa untuk membaca laman web angin solar hibrid lampu jalan kami dengan berhati-hati, jika anda mempunyai design anda sendiri atau kehendak terperinci, anda boleh menghantar e-mel.
Juga jika anda tidak tahu Reka bentuk, anda boleh beritahu keadaan jalan raya, seperti panjang jalan, lebar jalan, lorong-lorong berapa? Ia digunakan untuk jalan besar bandar cahaya atau cahaya di jalan raya luar bandar kecil? Supaya kita boleh merancang untuk anda.
Juga anda perlu memberitahu kami mana bandar Adakah anda, supaya kita boleh menyemak syarat-syarat solar dan cuaca sebelum melakukan reka bentuk.
Pls hantar mel ke sales@brsolar.net
Terima kasih sekali lagi kerana masa anda dan berharap perniagaan bersama-sama untuk pasaran-pasaran yang besar daripada angin solar hibrid lampu jalan.

Siasatan